Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

ZBYSZEK DVOŘÁK | WHO?

CreekMando

Radio Bob Approved

ZBYSZEK DVOŘÁK​

​

[ THE CIVIL WORKERS UNION ] ​

​

vanessalee portrait.png​

Žena šokující sebenenávisti a lhostejnosti k vlastnímu zdraví. Někdo, kdo nerespektuje, nerespektuje nebo dokonce neuznává základní pravidla bezpečnosti na pracovišti. Mám pocit, že mě přežiješ, i když musíš mít každých čtrnáct minut v puse cigaretu. Upřímně, nepřekvapilo by mě, kdyby se přiznala, že je lesba, pochybuji, že by to něčemu pomohlo.​

​

douglas portrait.png​

V každém obraze, který si namaluji ve své mysli, o tom, kdo je skutečný "Johnathan Douglas", se nikdy nemění. Dělník v červeném obleku a kromě toho nic. Žádné cíle, záměry, nic. Možná bych si s tebou měl víc povídat, ale jak daleko se může člověk dostat v rámci pracovního prostoru? ​

​

vort portrait2.png​

Nenávidím, že jsem takový člověk, ale mám hrozný pocit, že tenhle Vortigaunt zemře strašnou, bolestivou smrtí. Viděla jsem, jak se to stalo tolikrát, že jeden člověk, kterého měli všichni rádi, se jednoho deštivého rána brutálně rozprostřel po tapetě. ​

​

Screenshot 2024-02-19 094545.png​

An excellent employee. Gives me my money, I pay my rent, she comes home with a decent payout. A win-win for the both of us.
---
Perhaps the biggest disappointment I ever had was ever letting a brilliant woman such as her on board a sinking ship.
​

Screenshot 2024-02-19 094607.png​

At times I truly do wonder if you actually act the way you do, or you're just putting up an act. That name is ridiculous. ​

richter.png​

The money man.​

​

cpsportrait.png​

. . . ​

cpsportrait3.png​

No friends of mine.​

Attachments

• roberts.png
    roberts.png
    510.2 KB · Views: 4
Last edited:
2614424021_preview_Decalgraffiti059a-removebg-preview.png

YOU HAVE DISREGARDED OUR WARNING.

YOU HAVE ATTEMPTED TO DECEIVE US.

THERE WILL BE DIRE CONSEQUENCES. EXPECT THE UNEXPECTED. THE DAY WILL COME.

​

What the flop, my character is included in a char bio without me asking!?

Is this what success feels like...

Love how you're detailing the characters too :D

Back